VENUS FREEZE

Slide background
Slide background

Venus Freeze är markandens mest kraftfullaste alternativ av icke-invasiva behandlingar gällande att behandla celluliter på olika delar av kroppen samt rynkor i ansiktet, och samtidigt strama upp huden. Med en kombination av multipolär radiofrekvens och pulsade magnetfält, arbetar den energimässigt via en matrix som utmynnar i en helt ny hudstruktur, förminskat kroppsvolym samt en avsevärt uppstramning av hud.

Hur fungerar Venus Freeze?

Venus Freeze har en innovativ teknik [märkt “(MP) 2”] som genererar en synergi av radiofrekvens (RF)och magnetiska pulser för att tränga djupt in i huden och ökar därmed kollagen och elastin produktionen, vilket leder till fastare hud och färre rynkor. Mer specifikt levererar anordningen värme på det behandlade området, som passerar genom successiva hudlagren (utan att skada känslig hud) och höjningen av temperaturen hos vävnaderna och därmed bryter ner triglycerider av fettceller och frigör fettsyror från dem. Slutresultatet är stora tums/cm förlust, bättre blodflöde och fastare hud.

Behandlingen:

En behandling för ansiktet/face varar i 20 minuter och för kroppen 35 minuter. Hela behandlingen är smärtfri och skonsam. Tack vare sin banbrytande teknik, kräver Venus Freeze ingen återhämtningstid, vilket gör det möjligt för patienten/kunden att återgå till sina aktiviteter direkt efter en behandling.

Resultat:

Resultat kan vanligtvis ses efter 3-5 behandlingen. En kur på 6-8 behandlingar rekommenderas för ansikte och dekolletage . Kroppsbehandlingar rekommenderas till 10 behandlingar. Resultaten är varaktiga i upp till 15-18 månader !

Ett underhåll under denna tid rekommenderas var 3:e månad med 1 behandling.