Naturligt vacker med medicinsk hudvård

Mer och mer inom den medicinska hudvården med laser, peelingar, filler och botox så går det mot ett naturligt utseende. Man pratat mycket om strålande hy med mycket lyster och HUDFITNESS. Men det man inte får glömma är stegen dit.

Första steget är livsstil, då huden är vårt största organ påverkas det mycket av vår livsstil. Rökning, stress, solvanor, kost och sömnvanor är olika faktorer som spelar stor roll i vår huds hälsa och utseende. Tar man inte detta på allvar kan man inte heller förvänta sig samma resultat i övriga steg. 

 

 

Steg nummer två jobbar stimulerande och är våra hudvårdsprodukter. Hur vi tar hand om huden hemma med goda hudvårdsvanor. Har vi produkter anpassade för livsstil och hudtyp? Är det aktiva ingredienser som tillför något till huden och som faktiskt kan stimulera vår egen hud att fungera bättre?

Tredje och fjärde steget är behandlingar som du gör på klinik och som jobbar djupare i huden än hemvårdsprodukter. De jobbar stärkande och reparerande. Kemiska peelingar hjälper mot porer, stimulerar till fukt och jämnar ut pigmenteringar. IPL tar bort ytliga kärl och pigmenteringar och stimulerar kollagenet. Fraxel kan minimera ärr, rynkor och ge en fastare hud. 

Sista steget är korrigerande behandlingar. Där man jobbar med botox och fillers för att korrigera rynkor, svackor och fuktförlust. Och visst kan man få fantastisk bra effekt av enbart dessa korrigerande behandlingar. Men vill man få en strålande hud utan solskador och ett resultat som håller längre måste man ta alla steg på vägen dit. 

Så för optimal HUDFITNESS ska man börja från grunden. Och vårt bästa tips är att börja med bra hudvård i tid, peela huden 4-6 gånger per år och ta hand om dig. Drick mycket vatten och se till att röra på dig och få en god sömn. Då mår alla våra organ som bäst! Sen kan vi stötta upp med laser, botox och fillers där det behövs 🙂

Vi jobbar mycket med att kombinera olika behandlingar och skräddarsyr alltid en plan för just din hud och dina behov. 

Varmt välkomna att boka en kostnadsfri konsultation.

035-121821